terug naar nieuws

Start 2e seizoen 2016 / 2017

Voor de 2e competitie van seizoen 2016/2017 geldt dat, zonder tegenbericht,  iedereen met hetzelfde team/spelers speelt als de 1e competitie van seizoen 2016/2017.

In alle divisies ( behalve de eredivisie ) zijn de nummers  1 + 2 van de eindstand van de 1e competitie gepromoveerd. Verder zijn in alle divisies ( behalve de 4e divisie ) de nummers  7+8 gedegradeerd. Dit allemaal nog wel onder voorbehoud dat alle teams weer meedoen aan de 2e competitie van het seizoen 2016/2017.

Zijn er wel veranderingen, dan doorgeven op de volgende wijze:

-              Wijzigingen qua spelers ( switchen team of stoppen van speler ), teamcaptain wissels en dartlocatie wijzigingen allemaal per e-mail doorgeven aan de webmaster ( Klaas Veenstra )

-              Nieuwe spelers doorgeven aan de webmaster compleet met persoonlijke gegevens en digitale pasfoto ( “selfie’)

-              Nieuwe teams kunnen het inschrijfformulier op de dart site gebruiken en opsturen naar de webmaster en competitieleider ( Martijn Koch )

-              Teams die stoppen doorgeven aan webmaster en competitieleider

-              Overige zaken, waar je niet zeker bent bij wie je moet zijn, doorgeven aan de competitieleider

Mail adressen / overige gegevens zijn te vinden op de DVS-site onder tab :  DVS / Captainsmap / Wie Wat Waar

Alle wijzigingen doorgeven voor zaterdag 7 januari 2017.

Op woensdag 11 januari 2017 is er eerst de 2e voorronde  ( alle divisies ) van de Karre Cup ( Aanvang, zoals gebruikelijk, 19:30 !! ). Loting al op de website.

Het nieuwe seizoen begint op woensdag 18 januari 2017.

terug naar nieuws

Sponsors