terug naar nieuws

Verslag “voorronde 5” ranking seizoen 2017-2018, Leonard van den Heuvel ranking kampioen

Op vrijdagavond 23-04-2018, stond alweer de 5de en laatste ranking voorronde van dit seizoen op het programma. De laatste kans om je te plaatsen voor de finaleavond, al dan wel in de winnaars- of verliezersronde. Met een opkomst van 20 man, toch nog een redelijk mooie afsluiter van de voorrondes. 

Deze avond werd er zogezegd begonnen met een deelnemersveld van 20 spelers. Er werd gespeeld in 4 poules van. Er werd weer hard gestreden om een goede avond en/of eindresultaat te alen in de ranking. 

In de Verliezersronde was het Robert Eleveld die de finale wist te winnen van Rick Lubbinge. Hiervoor wist hij te winnen van Bram Diekman en Jacco ten Veen . Rick had even daarvoor gewonnen van zijn steun en toeverlaat Leon Westerveen en Cindy Zeefat. Robert pakte deze “verloren” avond  de juiste spirit op en wist de finale met 4-0 te winnen. 

In de Winnaarsronde streden Leonard van den Heuvel en Wouter van der Vegt om de 1ste plaats. Leonard wist de finale te behalen door opeenvolgend: Jeffrey van der Zandt, Erik Klaver en Brian Slagter  te verslaan. Wouter deed dit door Martijn Lageweg, Pieter Veter en Pascal de Lange aan de zegekar te binden. Het was een mooie finale, welke Leonard uiteindelijk met 5-3 wist te winnen. 

Door deze prestatie, mag Leonard zich ook ranking kampioen seizoen 2017-2018 noemen! Leonard, van harte gefeliciteerd! De 2de plaats van de eind ranking gaat naar Robert Eleveld en de 3de plaats naar Patrick Jansen. Heren natuurlijk ook jullie van harte gefeliciteerd. De bijbehorende prijzen worden op de finaleavond uitgereikt. 

De volgende mensen hebben zich geplaats voor de finale avond van vrijdag 25 mei in cafe de Zwetser.

Winnaarsronde :  Leonard van den Heuvel, Robert Eleveld, Patrick Jansen, Erik Klaver, Wouter van der Vegt, Pascal de Lange, Martijn Lageweg, Pieter Veter, Jeffrey van der Zandt, Harm Jan van Rosmalen, Jacco ten Veen, Brian Slagter, Sander den Hartog, Patrick Berghuijs, Niels Kuilder, Rogier de Haan. Poulehoofd zijn Leonard, Robert, Patrick J en Erik.

Verliezersronde : Johnny Moes, Rick Lubbinge, Henk Oost, Johnny Dekker, Cindy Zeefat, Klaas Veenstra, Pascal Tromp en Leon Westerveen.

Op de finale avond is de aanvang weer 19.00uur en starten om 19.30uur. 

Wanneer je bent verhindert, geef dit dan tijdig door aan de organisatie, zodat iemand anders misschien door kan stromen naar de winnaarsronde. 

Dus de organisatie ziet jullie allen graag weer en dan maken we er weer een fijne avond van!

terug naar nieuws

Programma van augustus

26 Inschrijven competitie

Programma van september

4 Start competitie
complete agenda

Sponsors