terug naar nieuws

Inschrijving seizoen 2021-2022

Inschrijving / start seizoen 2021/2022.

Op woendagavond 15 september 2021 willen wij weer beginnen met het nieuwe dartseizoen 2021/2022. De vooruitzichten zijn positief op Covid-19 gebied en hopelijk hebben de meeste darters weer veel zin om weer gezellig te darten in competitie verband.

Op 15 september geldt nog de beperking van sluiting horeca om middernacht qua Covid-19 maatregelen. Verder is ook nog de 1,5 meter regel / vaste zitplaats nog van toepassing. Van de 1,5 meter afstand regel mag, net als bij andere sporten tijdens de sportactiviteit, afgeweken worden om een normale sportbeoefening mogelijk te maken. Met andere woorden, tijdens het darten mag je binnen 1,5 meter van elkaar komen indien dat niet anders kan. Als het goed is vervallen de meeste regels na 20 september, maar 100% zekerheid is er niet. De keuze om op 15 september te beginnen en niet op 22 september komt voort uit het aantal beschikbare woensdag avonden tot aan de kerstvakantie (herfstvakantie is een vrije competitie week).

Via de volgende link kan je je team inschrijven:

https://www.teambeheer.nl/inschrijven/?d=34

Teams die zich vorig jaar al hebben ingeschreven kunnen de bestaande login gegevens gebruiken. Deze kan je terugvinden in de mail van Teambeheer van 5 september 2020. Als nieuw team moet je eerst “aanmelden” via je mailadres en een zelf gekozen wachtwoord. Verder moet je als nieuw team je mailadres nog verifiëren. Vervolgens kan je bij Stap 2 de gegevens van de spelers invoeren. Voor nieuwe spelers zijn Naam, Adres en Geboortedatum verplichte gegevens. Bestaande spelers van het team kunnen geselecteerd worden om opnieuw in te schrijven. Aan de rechterkant verschijnen de spelers die je wilt inschrijven. Als je alle spelers hebt die je wilt inschrijven, dan druk je op “spelers inschrijven”. Om daarna verder te kunnen met stap 3, klik je aan de linkerkant op HOME in de menu opties. Daarna kan je Stap 3 t/m 5 doorlopen om de inschrijving te voltooien.

De inschrijving sluit op 8 september. Het competitie programma volgt in de dagen hierna.

Mocht je tegen “problemen / vragen” oplopen tijdens de inschrijfprocedure, neem dan contact op met Klaas Veenstra (contact gegevens onder DVS – Captainsmap – Wie Wat Waar op de website van de DVS)

Het bestuur.

 

 

terug naar nieuws

Sponsors