terug naar nieuws

Inschrijving seizoen 2022-2023

Voor het nieuwe dart seizoen kan je via de volgende link je team inschrijven:

https://www.teambeheer.nl/inschrijven/?d=34

Teams die zich vorig jaar al hebben ingeschreven kunnen de bestaande login gegevens gebruiken (deze kan je terugvinden in de mail van Teambeheer van 12 september 2021). Als nieuw team moet je eerst “aanmelden” via je mailadres en een zelf gekozen wachtwoord. Verder moet je als nieuw team je mailadres nog verifiëren. Vervolgens kan je bij Stap 2 de gegevens van de spelers invoeren. Voor nieuwe spelers zijn Naam, Adres en Geboortedatum verplichte gegevens. Bestaande spelers van het team kunnen geselecteerd worden om opnieuw in te schrijven. Aan de rechterkant verschijnen de spelers die je wilt inschrijven. Als je alle spelers hebt die je wilt inschrijven, dan druk je op “spelers inschrijven”. Om daarna verder te kunnen met stap 3, klik je aan de linkerkant op HOME in de menu opties. Daarna kan je Stap 3 t/m 5 doorlopen om de inschrijving te voltooien.

De inschrijving sluit op 31 augustus 2022 Het competitie programma volgt in de dagen hierna. De competite gaat starten op woensdagavond 7 september 2022.

Mocht je tegen “problemen / vragen” oplopen tijdens de inschrijfprocedure, neem dan contact op met Klaas Veenstra (contact gegevens onder DVS – Captainsmap – Wie Wat Waar op de website van de DVS)

Het bestuur.

terug naar nieuws

Sponsors